15 Şubat 2016 Pazartesi

Trambolin İmalatı

Trambolin İmalatı

Tunapel Kids Türkiye'de trambolin imalatı konusunda lider firmadır. Sağlık ve güvenlik standartlarına uygun olarak seçilen ham maddeler kullanılarak çocuklar için eğlenceli trambolinler üretir. Sadece standart değil aynı zamanda müşteri talepleri doğrultusunda özel tasarım trambolinler de üretir. Altıgen, yuvarlak, iki katlı gibi özel trambolin tasarımları da yapabilmektedir.

Trambolin genellikle dış mekanda kullanılan bir spor ve oyun aracıdır. Bu sebeple güneş, yağmur, rüzgar ve fırtına gibi doğal etkenlere dayanıklı olmak zorundadır. Bu da ancak kaliteli, sağlam ve kalite sertifikalı ürünlerle sağlanabilmektedir.

Trambolin bir oyuncak ya da eğlence aracı olmasının yanında iyi bir spor aletidir. Özellikle zayıflama konusunda oldukça iyi bir destektir. Zayıflama esnasında sadece kilo vermeyi sağlamakla kalmaz kilo verilen bölgelerin sıkılaşmasına katkı sağlar. 

Trambolin imalatı esnasında kullandığımız tüm hammaddeler kalite, güvenlik ve sağlık standartlarına uygundur. Kullanılan file ve brandalar piyasadaki en kaliteli file ve brandalar olup yoğun güneş altında bile yıllarca dayanabilecek sağlamlıktadır. Kullanılan zıplama bezi avrupadan ithal edilen bir ürün olup kolay kolay eskimez. Minderlerin içinde kullanılan süngerler yüksek densiteli ve yoğun kullanıma dayanıklı ürünler olup plajlardaki kullanımlarda bile sağlamlığını yıllarca korumaktadır.

Trambolin İmalatı

Firmamızın üretim tesisine ait videoyu aşağıda izleyebilirsiniz. Firmamızın ürünleri dünyada 20 den fazla ülkede kullanılmaktadır. Bazı ülkelerde bazyilerimiz mevcut olup bu ülkelerde müşterilerimize daha hızlı hizmet sunabilmekteyiz.

Trambolin imalatı

Trambolin imalatı yapan firmamızın web sayfasına ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz. http://www.tunapelkids.com/#!trambolin-imalati/c1p6o

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder